TBT: Flaggintervjun i junior-VM 2013

På torsdagar ska man ju minnas gamla goda historier och jag kan inte glömma den klassiska flaggintervjun som utspelades under herrarnas junior-VM i hockey för snart 5 år sedan. Finalen var oavgjord och det var snart dags för straffar. Då fick SVT den briljanta idén att intervjua personen som stryker flaggorna som snart skulle hissas. Här måste jag berömma SVT för att plocka in flaggperspektivet som ofta glöms bort i stressade situationer.

Tyvärr visade det sig under intervjun att personen de intervjuade inte kunde engelska och förmodligen inte hade strukit flaggorna heller. Synd eftersom det hade varit ett kul perspektiv men det blev ändå en oförglömlig intervju!

Läs mer om händelsen på Aftonbladet.

Foto från SVT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s