Roligt flaggtest på dn.se

Nyhetssajter brukar med jämna mellanrum lägga upp flaggquiz på sina sajter. Roligt men inte så svårt när det bara handlar om att pricka in de olika flaggorna. Nu hittade jag precis ett gammalt flaggtest på dn.se med betydligt roligare frågor. Flaggbloggen erkänner att den inte hade alla rätt utan noterade ett fel på sista frågan. Flaggbotanik är ett ämne som jag inte kommit i kontakt med än, men det ska det så klart bli ändring på! Man lär sig något nytt varje dag.

Gör testet här på dn.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s