Schweizerplus på flaggbloggen

Äntligen har jag tagit fram ett betygssystem här på flaggbloggen! Framöver kommer jag ge betyg i alla test och systemet går ut på att produkten får schweizerplus. Jag kommer dela ut ett schweizerplus när jag är riktigt missnöjd och fem schweizerplus när jag är riktigt nöjd. Förhoppningsvis kommer jag inte testa något som förtjänar ett schweizerplus på halvstång.

Så här ser betygen ut:

5 schweizerplus 4 schweizerplus 3 schweizerplus 2 schweizerplus 1 schweizerplus

Redan nu har jag uppdaterat testen av National flags quiz, Flaggspectrum, Makro till micro samt filmrecensionen av Uppe på Vallmokullen och delat ut betyg.

3 reaktioner till “Schweizerplus på flaggbloggen”

    1. Test av flaggspel eller filmer med flaggrelation. Jag länkade ju till några exempel i artikeln. Kommer med bokrecension inom snar framtid också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s